Автоновини

Арнольд Шварценеггер показав перший електричний Hummer

Запас ходу електричного Hummer H1 становить 300 кілометрів. Машина отримала два електродвигуни на передній і задній осі.

Австрійська компанія Kreisel Electric розробила перший в історії Hummer H1 з електричною силовою установкою. Публічна прем’єра машини відбулася під час відкриття нового центру досліджень і розробок фірми. Як повідомляє Prnewswire, в церемонії взяли участь Арнольд Шварценеггер і канцлер Австрії Крістіан Керн.

Арнольд Шварценеггер показав перший електричний Hummer

«Kreisel Electric електрифікували мій G-Class минулої зими. І ось тепер на черзі Hummer. Якщо Kreisel продовжить в такому ж темпі, я незабаром зможу літати сюди з Лос – Анджелеса на електричному літаку », – заявив Шварценеггер.

Автомобіль поки існує тільки як прототип. Машина отримала два електродвигуни на передній і задній осі. Також до складу силової установки увійшла батарея ємністю 100 кіловат-годин. Сумарна потужність новинки становить 490 кінських сил.

Максимальна швидкість автомобіля – 120 км на годину. Запас ходу електричного Hummer H1 не перевищує 300 кілометрів. Маса машини складає 3,3 тонни. У серію запускати новинку поки не планується.

Раніше Kreisel Electric підготувала електромотор для концепту Ultimate E, створений на базі міського автомобіля Smart ForTwo. Також в розробці прототипу взяла участь тюнінг-ательє Brabus. Публічна прем’єра новинки відбулася на Франкфуртському автосалоні.

Арнольд Шварценеггер показав перший електричний Hummer

Агрегат розвиває 150 кВт (204 к.с.) і 350 Нм крутного моменту. Двигун здатний розганяти 1085-кілогграммовий автомобіль з місця до 100 км / год всього за 4,5 секунди. Максимальна швидкість прототипу склала 180 км на годину. Електромотор живиться від комплекту літій-іонних батарей ємністю 22 кВт-год, що забезпечують запас ходу в 160 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей за допомогою системи швидкої зарядки поповнюється на 80% приблизно за півгодини.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook