Автоновини

Mazda анонсувала прем’єру нового концепту

На фото: MAZDA RX-VISION CONCEPT

Очікується, що продажі серійної версії спорткара почнуться в 2020 році. Новинка стане наступником знятих з виробництва RX-7 і RX-8 і отримає роторний двигун.

Компанія Mazda привезе на автосалон в Токіо, який відкривається 25 жовтня, новий концепт, повідомляє Motor1. Прототип буде являти собою модернізовану і перелицьовану версію RX-Vision. У компанії підкреслили, що новий концепт буде набагато ближче до серійного автомобіля. Як заявив віце-президент Mazda з досліджень і розробок в Європі Мацухіро Танаки, «інженери докладають максимальних зусиль, щоб спробувати зробити це можливим».

Очікується, що продажі серійної версії спорткара почнуться в 2020 році. Новинка стане наступником знятих з виробництва RX-7 і RX-8 і отримає роторний двигун. За неофіційними даними, запланована потужність двигуна – близько 450 кінських сил. Агрегат повинен вирішити три основні проблеми попереднього двигуна: велика витрата масла і палива, низька екологічність і поганий крутний момент в середньому діапазоні оборотів.

Також в планах Mazda розробити свій перший в історії електрокар. Прем’єра такої машини має відбутися в 2019 році. На даний момент відомо тільки те, дизайн машини буде схожий на концепт RX-Vision і новий кросовер CX-5. Швидше за все автомобіль, не розроблятиметься «з нуля». Електричну версію отримає вже існуючий автомобіль Mazda.

Крім цього до 2021 року компанія Mazda планує почати випуск гібридів, що заряджаються. Не виключається, що до складу силової установки таких автомобілів увійде електромотор і роторний двигун.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook