Автоновини

Купе Lexus RC зробили потужнішим

Lexus представив купе RC 2018 модельного року. Новинка буде пропонуватися з більш потужними шестициліндровими двигунами об’ємом 3,5 літра.

Компанія Lexus представила купе RC 2018 модельного року. Двухдверка отримала нові модифікації з більш потужними двигунами, а також розширений список доступного обладнання, повідомляє Carscoops.

Так, версію RC 200t замінили на варіант з індексом RC 300. Такий автомобіль оснащується тим же дволітровим турбоагрегатом, що розвиває 245 кінських сил. Крім того, у моделі з’явилася модифікація RC 300 AWD з повним приводом і 3,5-літровим двигуном V6 потужністю 265 к.с. – на 5 к.с. більше, ніж раніше.

Нарешті, Lexus RC 2018 модельного року буде доступний у виконанні RC 350 з тим же агрегатом робочим об’ємом 3,5 літра, віддача якого збільшилася на 5 сил – до 315 сил. Заднеприводний варіант комплектується восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, а повнопривідна версія – колишнім шестиступінчастим “автоматом”.

У базове оснащення купе увійшов пакет систем безпеки Lexus Safety System. Крім того, автомобіль став доступний з модернізованим інформаційно-розважальним комплексом і збільшеним до 10,3 дюйма дисплеєм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook