Авто на єврономерах Автоновини

У Президента висловилися про пільгове розмитнення авто на європейській реєстрації

Створення преференцій для окремих груп платників податків, які потребують пільгового розмитнення автомобілів, є не нормальною ситуацією. Таку думку в кулуарах 14-го щорічного форуму YES, організованого фондом Віктора Пінчука, озвучив заступник глави Адміністрації Президента України з питань проведення адміністративних, соціальних і економічних реформ Дмитро Шимків.

«Вважаю, що створення преференцій для окремих верств населення, які на цьому спекулюють, є ненормальним підходом з точки зору розвитку економіки. Тим більше, що ввозяться використані автомобілі, які створюють загрозу на дорогах », – підкреслив Дмитро Шимків.

На думку Дмитра Шимківа, водії таких автомобілів поводяться небезпечно і неадекватно. Вони часто стають винуватцями ДТП, ховаються з місця аварії. Відмовляються нести будь-яку відповідальність за свої дії.

«Вартість таких автомобілів $ 1-2 тис. Їх власники часто не страхують свої автомобілі і, потрапляючи в ДТП, кидають автомобілі на дорогах, щоб не оплачувати збитки. Кількість ДТП з такими авто велике. І коли ми говоримо, що хтось не повинен платити митний збір, це не допустимо », – зазначив Дмитро Шимків.

 

ДЖЕРЕЛО:  ubr.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook