Автоновини

Bugatti почне розробку наступника гіперкара Chiron через два роки

У наступному році в компанії приступлять до опрацювання різних концепцій нового суперкара, який, можливо, обладнають гібридною силовою установкою.

Глава французької марки, що входить до складу групи Volkswagen, Вольфганг Дюрхаймер повідомив виданню Road and Track, що остаточна концепція буде прийнята в 2019 році і почнеться розробка нової моделі, яка стане наступником Chiron.

«У 2019 ми повинні дати відповідь на питання, яким буде наш наступний гіперкар. Протягом наступного року наша команда буде займатися обговоренням різних ідей, що стосуються новинки, – зазначив глава Bugatti, – Вона буде динамічніше, швидше і краще в усіх відношеннях ».

До речі, Дюрхаймер зазначив, що у них є кілька «цікавих альтернатив» гібридних технологій. Крім того, вже кілька років ходять чутки про можливе розширення лінійки Bugatti ще однією моделлю, в такому випадку наступник Chiron з’явиться ще нескоро.

Bugatti представила Chiron на початку минулого року. Дводверний гіперкар оснащується восьмилітровим квадтурбо мотором W16 з віддачею 1 500 к.с. і 1 600 Нм крутного моменту. Двигун, що поєднується з семідіапазонним роботом, розганяє автомобіль з нуля до першої «сотні» за 2,5 секунди.

До речі, недавно Bugatti поставила перший Chiron в Сполучені Штати. Вартість гіперкара на американському ринку для кінцевого покупця становить майже 3 мільйони доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook