Автоновини

Volkswagen натякне на новий Phaeton електричним концептом

Прототип Volkswagen Phaeton другого покоління дебютує на Женевському автосалоні в березні наступного року. Новинка стане найбільшою моделлю з електричного сімейства I.D.

Volkswagen представить на наступному Женевському автосалоні, який відкриється в березні наступного року, розкішний електричний седан. Новинка буде покликана дати уявлення про флагманський седан Phaeton другого покоління, повідомляє Motoring.

Оригінальний Volkswagen Phaeton, що випускався протягом 14 років, був знятий з виробництва в березні 2016 року. Всього німці зібрали близько 84 тисяч примірників свого найбільшого седана. Новим флагманом німецької марки стала модель Arteon, представлена ??навесні нинішнього року.

Раніше передбачалося, що Phaeton другого покоління з’явиться в 2018 році. Згодом терміни розробки новинки довелося перенести у зв’язку з так званим «дизельним скандалом», а також рішенням зробити ставки на автомобілі з електричними силовими установками.

Електрична версія седана Phaeton наступного покоління стане найбільшим автомобілем німецької марки, в основу якого ляже модульна архітектура MEB, розроблена спеціально для зелених машин. Такі автомобілі зможуть проїжджати без підзарядки приблизно 600 кілометрів.

Такі автомобілі стануть частиною лінійки I.D., перший серійний представник якої з’явиться в 2019 році. За попередніми даними, це буде кросовер, останній прототип якого був представлений на Франкфуртському автосалоні. Надалі сімейство електрокарів I.D. також включить хетчбек, мінівен і, ймовірно, спортивне купе, для якого відродять назву Scirocco.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook