Автоновини

Volvo назвала дату дебюту компактного кросовера XC40

Маленький кросовер Volvo XC40 побудують на новій платформі, розробленої спільно з китайською фірмою Geely. У моторну лінійку увійдуть бензинові і дизельні агрегати, а також гібридна установка.

Компанія Volvo представить новий компактний кросовер XC40 21 вересня в своїй дизайн-студії в Мілані. Про це повідомляється на офіційній сторінці шведської марки в Facebook.

В основу невеликого позашляховика ляже масштабована платформа CMA, розроблена спільно з китайською компанією Geely для компактних автомобілів. Моторна гамма включить дволітрові наддувні бензинові і дизельні агрегати.

Плюс до всього, кросовер отримає гібридну силову установку, до складу якої увійде 1,5-літровий трициліндровий двигун, електромотор, блок акумуляторів і новий семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями.

Раніше в Volvo заявили, що XC40 вийде найбезпечнішим автомобілем в своєму класі. Маленький кросовер оснастять фірмовою системою напівавтоматичного управління Pilot Assist з функцією утримання автомобіля на смузі, системою допомоги виїзду з парковки заднім ходом з автоматичним гальмуванням, системою кругового огляду, а також функцією попередження фронтальних зіткнень

Крім того, Volvo XC40 отримає продуманий інтер’єр, де буде безліч спеціальних відділень для зберігання і перевезення різних повсякденних речей – від ноутбука до пакетів з їжею з магазину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook