Автоновини Франкфурт-2017

Mercedes-Benz привіз до Франкфурту 190-потужний пікап

Німецька компанія представила публіці свій перший серійний пікап під назвою X-Class. Автомобіль побудований на одній платформі з Renault Alaskan і Nissan Navara.

Компанія Mercedes-Benz провела публічну прем’єру на автосалоні у Франкфурті свого першого серійного пікапа. Новинка отримала назву X-Class і з’явиться у продажу в Європі до кінця нинішнього року. Виробництво автомобіля буде вестися на заводі в Барселоні (Іспанія) і Кордова (Аргентина). Про поставки автомобіля в Україну на поточний момент інформації немає.

Розробкою пікапа спільно з німецькою компаній займався Renault X-Class побудований на одній платформі з Renault Alaskan і Nissan Navara. Базова версія автомобіля отримала 2,3-літровий турбодизель двигун з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 163 кінських сили. Також клієнтам запропонують цей же двигун з віддачею збільшеною до 190 кінських сил. Досягти такого показника вдалося завдяки установки додаткової турбіни.

Крім цього на деяких ринках пікап можна буде придбати з бензиновим агрегатом потужністю 165 кінських сил. В середині наступного року Mercedes-Benz пообіцяв оснастити X-Class 3,0-літровим дизельним двигуном V6. Віддача такого двигуна складе 255 кінських сил.

Вантажопідйомність першого серійного пікапа Mercedes-Benz становить одну тонну. При цьому маса причепа на буксирі заявлена ??на рівні 3,5 тонни. Базові модифікації X-Class оснащуються системою заднього приводу, а більш потужні версії машини отримали систему повного приводу. Також новинку укомплектували двошвидкісною роздавальною коробкою і блокуванням диференціалу. Трансмісія – семи- або дев’ятиступінчастий “автомат”.

Серійний пікап отримав ряд передових систем безпеки, якими комплектуються легкові автомобілі німецького бренду. Так, машина оснащується системою автоматичного гальмування, функцією кругового огляду і новою мультимедійною системою Command, в яку можна вставляти SIM-карту.

Клієнтам автомобіль запропонують в декількох виконаннях: від версій для важкого бездоріжжя до «сімейних» модифікацій. Пізніше X-Class повинен отримати і AMG-версію. Однак поки ніякої додаткової інформації про таку модифікацію пікапа немає.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook