Автоновини Франкфурт-2017

Volkswagen представив 200-потужну версію нового Polo

Німці показали на Франкфуртському автосалоні GTI-модифікацію Polo нового покоління, а також назвали її динамічні характеристики.

Компанія Volkswagen представила «заряджену» версію хетчбека Polo сьомого покоління, що отримала 200-потужний двигун. Прем’єра новинки відбулася в рамках Франкфуртського автосалону.

Колишній 1,6-літровий наддувний агрегат замінили дволітровою «турбочетвіркою» від нинішнього Golf GTI. Новий двигун видає 200 к.с. і 320 Нм крутного моменту, доступного від 1500 оборотів в хвилину. Агрегат поєднується з шестиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Хот-хетч з механічною трансмісією буде доступний тільки з наступного року.

Новий Volkswagen Polo GTI здатний набирати першу “сотню” за 6,7 секунди, а максимальна швидкість «зарядженого» хетчбека склала 237 км на годину.

У компанії відзначили, що новинка стала єдиним представником в своєму класі, яка отримала спортивну підвіску в базовому оснащенні. Інженери перенастроїли пружини, амортизатори і допоміжні ресори, а також застосували інші стабілізатори поперечної стійкості.

У порівнянні зі стандартною моделлю дорожній просвіт зменшився на 15 міліметрів. За додаткову плату можна замовити підвіску Sport Select з регульованими амортизаторами з двома варіантами – Normal і Sport.

Крім того, список опціонального обладнання включає світлодіодну передню оптику, повністю цифрову приладову панель, агресивний кузовний обвіс, 17-дюймові легкосплавні колеса, а також електронну імітацію блокування диференціала XDS.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook