Автоновини Франкфурт-2017

У Франкфурті дебютувала наймогутніша версія нового Porsche Cayenne

Porsche Cayenne Turbo третього покоління отримав 550-потужний чотирьохлітровий двигун і активний задній спойлер. Максимальна швидкість кросовера склала 286 кілометрів на годину.

Компанія Porsche представила Turbo-модифікацію моделі Cayenne третього покоління. Прем’єра кросовера, який став потужнішим і швидше попередника, відбулася в рамках Франкфуртського автосалону.

Новий Porsche Cayenne Turbo укомплектували чотирьохлітровим бітурбо двигуном V8, що розвиває 550 к.с. і 770 Нм крутного моменту. Це на 30 к.с. і 20 Нм більше віддачі колишнього 4,8-літрового турбомотора. Двигун поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,1 секунди, а з опціональним пакетом Sport Chrono – на 0,2 секунди швидше. Максимальна швидкість склала 286 км на годину.

Новий Porsche Cayenne Turbo отримав адаптивну трикамерну пневмопідвіску з шістьма варіантами рівня дорожнього просвіту, а також активними стабілізаторами поперечної стійкості, що працюють на основі 48-вольтової електросистеми.

Нарешті, новинку укомплектували активним заднім спойлером, який збільшує притискну силу, що діє на задню вісь, а також може виступати в ролі аеродинамічного гальма.

Стандартне оснащення Porsche Cayenne Turbo третього покоління передбачає повністю цифрову приладову панель, 710-ватну стереосистему Bose, а також спортивні сидіння з електричними регулюваннями в 18 напрямках.

Новий Porsche Cayenne Turbo вже доступний для замовлення в Німеччині та деяких інших країнах. Ціни на кросовер починаються від 138,8 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook