Автоновини Франкфурт-2017

Toyota розробила нову гібридну систему

Нова технологія дебютувала на концептуальному кросовері C-HR Hy-power. Найближчим часом гібридна система стане доступна для ряду серійних моделей японського бренду.

Компанія Toyota C-HR показала на автосалоні у Франкфурті концептуальний кросовер C-HR Hy-power. Автомобіль отримав модернізовану гібридну силову установку, яка, за словами представників бренду, відрізняється «більшою потужністю і продуктивністю». Додаткові подробиці про технологію тримаються в секреті. Потужність стандартної версії гібридного кросовера складає 120 кінських сил.

«Концепція служить для демонстрації спортивної версії C-HR і дає уявлення про нову, більш потужну гібридну трансмісію, якою можна було б оснастити ряд наших моделей», – пояснив Autocar співробітник компанії.

На відміну від стандартного кросовера C-HR новинка отримала кузов, пофарбований в колір Dark Carbon, і 20-дюймові колісні диски. Дах кросовера покриває спеціальна плівка з кристалічним малюнком. У салоні встановлюється 8-дюймовий сенсорний екран і модернізована інформаційно-розважальна система HMI (Human Machine Interface).

Вперше серійна версія кросовера CH-R була представлена ??на автосалоні в Парижі у вересні минулого року. Розробкою дизайну інтер’єру займалося європейський підрозділ компанії. Машина побудована на тойотовскій модульній платформі TNGA – Toyota New Global Architecture.

Крім цього, на базі кросовера CH-R Toyota планує розробити повністю електричну модель. Виробництво машини повинно початися в 2019 році. Новинку оснастять традиційним комплектом літій-іонних акумуляторів, розташованих в днищі автомобіля. Електрокар зможе проїхати без підзарядки батарей до 300 кілометрів.

Кросовер комплектується 1,2-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 114 кінських сил. Двигун працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з безступінчатою трансмісією. Середня витрата палива складає 5,7 л на 100 км шляху.

У деяких країнах модель пропонують з 2,0-літровим бензиновим двигуном. Потужність агрегату становить 150 кінських сил. Такий двигун працює спільно з варіатором CVT.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook