Автоновини Франкфурт-2017

Kia показала дизайн нового cee’d

На автосалоні у Фракфурті Kia представила концепт подовженого хот-хетча під назвою Proceed. Серійну версію машини покажуть в кінці наступного року.

Компанія Kia представила на автосалоні у Франкфурті новий концепт під назвою Proceed. Прототип служить для демонстрації дизайну нового покоління cee’d, яке буде показано в кінці 2018 або на початку 2019 року. Над зовнішністю новинки працювала європейська дизайн студія Kia. Самі розробники називають концепт «подовженим хот-хетч».

Кузов концепту, виконаний з карбону і пофарбований в колір Lava Red. Машина отримала 20-дюймові колісні диски, короткий передній звіс і широкі колісні арки. Також прототип оснащується висувними ручками дверей, світлодіодною оптикою і фірмовою решіткою радіатора «ніс тигра».

Всі технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. Серійна версія cee’d буде пропонуватися тільки в вигляді п’ятидверного хетчбека. Пізніше у машини з’явиться трьохдверна модифікація pro_cee’d і версія з кузовом “універсал”.

Ще однією прем’єрою Kia у Франкфурті стане оновлений вседорожник Sorento, який тепер буде пропонуватися з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією. Також публіці буде показаний маленький кросовер Stonic і нова модифікація моделі Picanto – X-Line.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook