Автоновини Франкфурт-2017

Mercedes показав дизайн гіперкара з мотором боліда Формули-1

Mercedes-AMG привезе на Франкфуртський автосалон суперкар Project One з гібридною установкою потужністю понад 1000 кінських сил.

Компанія Mercedes-AMG опублікувала новий тизер гібридного гіперкара Project One, в якому використовують технології болідів Формули-1. Публічна прем’єра новинки відбудеться 12 вересня в рамках Франкфуртського автосалону.

До складу силової установки гіперкара увійде 1,6-літровий турбомотор V6, що розкручується понад 10 000 оборотів в хвилину. Двигун внутрішнього згоряння буде працювати в парі з чотирма електричними моторами. Сумарна віддача агрегатів перевищує 1000 кінських сил. Гіперкар зможе прискорюватися з місця до 100 км / ч приблизно за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість досягне 350 км на годину.

Передбачається, що у Франкфурті дебютує передсерійний прототип, а товарний автомобіль з’явиться до 2019 року. Тираж гіперкара обмежать 275 екземплярами, вартість кожного з яких складе близько 2,6 млн доларів. Основними конкурентами новинки стануть Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Porsche 918 Spyder, Aston Martin Valkyrie.

Раніше Аutomotive повідомляв, що було опубліковано перше зображення салону гіперкара Mercedes Project One.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook