Автоновини Франкфурт-2017

Ford показав оновлений Mustang

Рестайлінговий спорткар, який покажуть на Франкфуртському автосалоні, отримав більш потужний двигун, перенастроюючу підвіску і новий десятиступінчастий «автомат».

Компанія Ford представила оновлене купе і кабріолет Mustang для європейського ринку. Публічна прем’єра рестайлінгового спорткара відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні, повідомляє прес-служба автовиробника.

Ford Mustang отримав інший передній бампер, повітрозабірники зміненої форми, видозмінені фари головного світла, а також нову радіаторну решітку. Разом з опціональним пакетом Performance Pack став доступний інший задній спойлер, дифузор чорного кольору, а також нові патрубки випускної системи.

Топова версія спорткара отримала модернізований п’ятилітровий атмосферний двигун V8, віддача якого підвищилася з 418 до 450 кінських сил. Базовий «Мустанг» оснащується 2,3-літровою наддувною«четвіркою» сімейства EcoBoost, продуктивність якої знизили з 317 до 290 сил.

При цьому в компанії відзначили, що зменшення потужності негативно не позначилося на динаміці автомобіля завдяки використанню нового десятиступінчастого «автомата», який прийшов на зміну колишньої шестидіапазонній трансмісії.

«Мустанг» опціонально також отримав нову версію фірмової підвіски MagneRide, яка була спеціально перенастроєна під умови європейських доріг. Крім того, у спорткара з’явилися три додаткових драйверськіх режиму: Drag Strip, Good Neighbour і My Mode. Перший призначений для швидкого старту, другий – робить тихіше роботу випускної системи, а третій дозволяє водієві виставити власні настройки підвіски, трансмісії і двигуна.

Європейські продажі оновленого спорткара Ford Mustang стартують у другій половині 2018 року. У Україні офіційно дана модель не представлена.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook