Автоновини Франкфурт-2017

BMW анонсувала нову «вісімку» для «24 годин Ле-Мана»

Баварська марка привезе до Франкфурту гоночну версію купе M8, яка в наступному році візьме участь в чемпіонаті світу з перегонів на витривалість (WEC).

Компанія BMW опублікувала тизер гоночної версії відродженого купе 8-Series, прем’єра якої відбудеться на Франкфуртському автосалоні. Автомобіль буде брати участь в чемпіонаті світу з перегонів на витривалість (WEC), в тому числі, в добовому марафоні «24 години Ле-Мана».

Гоночну версію BMW M8 оснастять чотирилітровим наддувним двигуном V8 потужністю близько 500 кінських сил. Двигун буде працювати в парі з шестиступінчастою секвентальною коробкою передач. Автомобіль отримає шасі з екстремальними настройками і буде значно легше дорожньої версії.

Громадянська модифікація відродженої BMW 8-Series дебютує в 2018 році. Купе буде виконано в стилі однойменного концепт-кара, представленого 26 травня на конкурсі елегантності Concorso d’Eleganza Villa d’Este в Італії. Автомобіль буде конкурувати на світовому ринку з Mercedes-Benz S-Class Coupe і Bentley Continental GT.

Базове купе буде пропонуватися з шестициліндровим дизельним агрегатом. «Заряджена» M-версія нової «вісімки» отримає 4,4-літровий мотор V8 з двома турбінами потужністю близько 600 кінських сил і систему повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook