Авто на єврономерах Автоновини

Поліція перекрила виїзди з Києва і виловлює авто на «єврономерах»

Поліція перекрила виїзд з Києва по Бориспільській трасі, і виловлює авто на «єврономерах», пишуть наші колеги з autonews.

Про це повідомляють активісти «Авто Євро Сила» з місця події. На відео видно, що утворилася величезна пробка, поліція проводить огляд зупинених автомобілів.

Відзначимо, що автомобілі «просочуються» через дві вільні смуги. З потоку силовики вибирають і зупиняють лише машини з іноземною реєстрацією. Активісти «Авто Євро Сили» вважають, що дії поліції – це репресії організовані владою після проведення прихильниками організації мітингу під стінами Верховної Ради і Кабінету Міністрів.

У той же час, коментарі керівництва «Авто Євро Сили», які звучать в відео, були болісно сприйняті читачами їх сторінки в Фейсбуці. Слід зазначити, що активісти прямо заявляють, що не допомагатимуть тим водіям, які не є дійсними членами організації «Авто Євро Сила», а також тим, хто не підтримав їх під час недавньої акції.

Також читачі допускають, що дії поліції можуть бути пов’язані зі стріляниною і вибухом в Києві, які відбулися сьогодні на Бессарабці і Лук’янівці.

У Мережі також повідомляють, що поліція схожим чином перекрила Варшавське шосе, а також міст Метро в Києві. Зокрема, «єврономери» не пропускають на Правий берег.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook