Автоновини Франкфурт-2017

Флагманський позашляховик BMW X7 представлено офіційно

Довжина прототипу BMW X7 перевищила п’ять метрів. У гамму двигунів серійного кросовера, який з’явиться в наступному році, увійде агрегат V12 і гібридна силова установка.

Компанія BMW офіційно представила прототип Concept X7 i Performance, покликаний дати уявлення про найбільший кросовер в лінійці баварської марки – X7. Публічна прем’єра новинки відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні.

Габаритна довжина новинки становить 5020 мм, ширина – 2020 мм, а висота – 1800 міліметрів. Таким чином, Concept X7 iPerformance вийшов на 113 мм, 82 мм і 37 мм довший, ширший і вищий BMW X5 третього покоління відповідно. Розмір колісної бази склав 3010 мм – на 76 мм більше, ніж у X5.

Прототип отримав ряд стилістичних елементів від концепт-кара Vision Future Luxury, представленого в 2014 році на Пекінському автосалоні. Так, відмінною рисою кросовера стала радіаторна решітка характерної форми, завужені світлодіодні фари головного світла, широкі повітрозабірники спереду, алюмінієва окантовка лінії скління, а також 23-дюймові легкосплавні диски.

Новіка отримала трьохрядовий салон, в якому можуть розміститися шість чоловік – по двоє в кожному ряду. Прототип має повністю цифрову приладову панель і широкий екран інформаційно-розважального комплексу, розташований по центру. У розпорядженні пасажирів другого ряду два дисплея, через яких здійснюється доступ до мультимедійної системи і деяких функцій автомобіля.

BMW Concept X7 i Performance укомплектований гібридною силовою установкою, подробиць про яку не повідомляється. Не виключено, що агрегати запозичені у седана BMW 740e x Drive i Performance, в список яких входить дволітрова наддувна бензинова «четвірка» і електричний двигун. Сумарна віддача агрегатів становить 260 кінських сил.

Серійний BMW X7 побудують на модульній архітектурі CLAR, що дебютувала на флагманському седані 7-Series нового покоління. З цієї ж моделлю «старший» кросовер BMW розділить і основні дизельні і бензинові агрегати, включаючи найпотужніший двигун V12, а також гібридну силову установку.

Товарний BMW X7 дебютує в наступному році. Виробництво позашляховика налагодять на потужностях підприємства американського Спартанберга, штат Південна Кароліна.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook