Автоновини Франкфурт-2017

Borgward показала силует нового спорткара

Німецький бренд привезе до Франкфурту сучасну інтерпретацію своєї самої популярної класичної моделі, яка випускалася в середині 20-го століття.

На мотор-шоу компанія покаже новий концепт. Поки німецький Borgward поширив три тізера моделі, її ім’я і характеристики не розкриваються. За попередніми даними, для прототипу відродять ім’я Isabella.

Нагадаємо, Ізабелла була найпопулярнішою моделлю в історії Borgward, її випускали в період з 1954 по 1961 роки, всього вироблено більше 200 тис.  машин. В Європі продавали купе, кабріолети і універсали, також клієнтам пропонувалася спортивна версія TS.

Марка Borgward була заснована в 1919 році, своє існування вона припинила в 1961-му. А на початку 2015 року бренд відродили за участю китайського інвестора – компанії Foton, що входить в концерн BAIC.

На даний момент в лінійці Borgward представлені два кросовера – BX5 і BX7, обидва доступні тільки в Китаї, там же і налагоджений їх випуск. Як повідомлялося раніше, в найближчому майбутньому марка почне освоювати Близький Схід, а в 2018-2019 роках її автомобілі бренду повинні з’явитися в Європі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook