Автоновини Франкфурт-2017

Audi анонсувала електричний безпілотник з 800-кілометровим запасом ходу

Німецька компанія представить у Франкфурті повністю автономний автомобіль D-класу з чотирма електромоторами, електричний кросовер, а також флагманський седан A8 нового покоління.

Компанія Audi опублікувала тизер повністю автономного електрокара з 800-кілометровим запасом ходу. Публічна прем’єра прототипу відбудеться 12 вересня в рамках Франкфуртського автосалону.

Поки лише відомо, що це буде автомобіль D-класу, оснащений чотирма електричними агрегатами, які будуть передавати тягу на кожне з коліс. Повнорозмірний електрокар отримає комплект ємних батарей, запасу яких вистачить, щоб проїхати без підзарядки від 700 до 800 кілометрів.

Концепт отримає систему автоматичного управління п’ятого рівня – за контроль автомобілем будуть повністю відповідати електронні системи, а пасажири «зможуть займатися під час їзди будь-якими справами, не відволікаючись на дорогу».

Audi E-Tron Sportback

Крім цього, Audi привезе до Франкфурту концептуальний електричний купеподібний кросовер, побудований на базі прототипу E-Tron Sportback, який дебютував в квітні на Шанхайському автосалоні. Габаритна довжина автомобіля складе ті ж 4,9 метра. Новинку оснастять трьома електромоторами, які в сумі видають 496 кінських сил. Кросовер отримає систему автономного управління четвертого рівня.

Нарешті, у Франкфурті відбудеться публічна прем’єра флагманського седана Audi A8 нового покоління, який отримав автопілот третього рівня. Електроніка може брати на себе управління на швидкостях до 60 км / год на швидкісних магістралях і дорогах, де зустрічна смуга відокремлена огорожею.

Активізується ця функція натисканням кнопки AI на центральній консолі. При цьому водій може не тримати руки на кермі. Крім того, седан здатний сам паркуватися і заїжджати / виїжджати з гаража, навіть якщо всередині немає водія. Власнику досить контролювати процес через смартфон.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook