Автоновини Франкфурт-2017

MINI показав прототип екстремального хот-хетча

MINI показав прототип екстремального хот-хетча

Британці привезуть на Франкфуртський автосалон гоночний концепт-кар John Cooper Works GP, який дасть уявлення про «заряджений» хетчбек MINI наступного покоління.

Компанія MINI представила прототип екстремального гоночного хетчбека John Cooper Works GP. Публічна прем’єра концепт-кара відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні.

Новинка покликана дати уявлення про те, які рішення може отримати «заряджена» JCW-модифікація хетчбека MINI наступного покоління, яка з’явиться приблизно до 2020 року.

Новинка отримала мозаїчну радіаторну решітку зі вставками червоного кольору, великий передній спліттер, розширені крила, повітрозабірник в капоті, а також 19-дюймові лекгосплавні колісні диски червоно-чорного кольору.

Плюс до всього, прототип укомплектували аеродинамічними зовнішніми дзеркалами, бічними «спідницями» з карбону, масивним заднім антикрилом і здвоєними патрубками випускної системи з центральним розташуванням.

У салоні встановили гоночні “ковші” з п’ятиточковими ременями безпеки, а також каркас безпеки з алюмінію. У розпорядженні водія – підрульові “пелюстки” перемикання передач, повністю цифрова приладова панель і проекційний дисплей. Технічні характеристики MINI John Cooper Works GP не називаються.

Компанія MINI також привезе на Франкфуртський автосалон концепт електричного хетчбека Electric Concept, що дає уявлення про подібну серійну модель, яка з’явиться через два роки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook