Автоновини Франкфурт-2017

Seat представив нове покоління Leon Cupra R

Новинку укомплектували модернізованим 2,0-літровим бензиновим двигуном TSI з віддачею 310 кінських сил. Таким чином, Leon Cupra R став найпотужнішим автомобілем в історії Сіат.

Компанія Seat розсекретила третє покоління хотхетча Leon Cupra R. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні. Новинка буде випущена обмеженим тиражем в 799 екземплярів. У Європі продажі автомобіля повинні початися в конці нинішнього року. Ціни на модель будуть названі пізніше.

Машина отримала модернізовані гальма Brembo, аеродинамічний обвіс і адаптивну підвіску Dynamic Chassis Control. Більшість елементів кузова новинки виконані з карбону. Хетчбек оснастили спойлером, бічними спідницями і заднім дифузором, новою вихлопною системою і іншими бамперами.

Також автомобіль отримав збільшену решітку радіатора з хромованою окантовкою і змінену компоновку головної оптики. У салоні автомобіля встановили ковшоподібні сидіння і нову приладову панель.

Новинку укомплектували модернізованим 2,0-літровим бензиновим двигуном TSI. Потужність мотора складе 310 кінських сил. Таким чином, машина стала найпотужнішим Seat в історії бренду.

Ще одним «зарядженим» автомобілем Seat стане кросовер Ateca. Вседорожник, який отримає приставку Cupra, оснастять дволітровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю близько 300 кінських сил. Крім того, спортивний підрозділ Seat планує розробити «гарячий» електрокар.

В майбутньому версію Cupra отримає і хетчбек Ibiza нового покоління. Однак прем’єра цієї модифікації відбудеться не раніше 2018 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook