Автоновини Тюнінг Франкфурт-2017

Brabus представив найшвидший в світі чотиримісний кабріолет

Brabus Rocket 900 Cabrio, створений на базі кабріолета Mercedes-AMG S65, отримав значно модернізований двигун V12 потужністю 900 кінських сил.

Тюнінг-ательє Brabus представило доопрацьовану версію кабріолета Mercedes-AMG S65. Публічна прем’єра новинки, яку розробник називає як найшвидший відкритий чотиримісний автомобіль в світі, відбудеться в середині вересня на Франкфуртському автосалоні.

Brabus Rocket 900 Cabrio оснастили істотно модернізованим агрегатом V12, робочий об’єм якого збільшили з 6,0 до 6,3 літра. Крім того, інженери збільшили діаметр циліндрів, застосували нові випускні колектори, а також встановили турбокомпресори більшого розміру.

Плюс до всього, був використаний перепрограмований електронний блок управління і вдосконалена система охолодження двигуна. Двигун працює з модернізованою семиступінчастою автоматичною трансмісією.

В результаті віддача агрегату зросла з 630 к.с. і 1000 Нм крутного моменту до 900 к.с. і 1200 Нм, який обмежили електронікою. Кабріолет здатний розганятися з місця до 100 км / год за 3,9 секунди – на 0,2 секунди швидше стандартного автомобіля. Максимальна швидкість перевищила 350 км на годину. При цьому спідометр автомобіля розмічений до 400 км на годину.

Для кабріолета був розроблений особливий аеродинамічний обвіс, а також унікальні легкосплавні колісні диски діаметрів 21 або 22 дюйми.

У Франкфурті також відбудеться прем’єра оновлених купе і кабріолета Mercedes-Benz S-Class, які отримають задні ліхтарі, де LED-елементи замінять органічними діодами (OLED).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook