Автоновини Токіо-2017

Mitsubishi привезе на Токійський автосалон концептуальний мінівен

На Токійському автосалоні, який відкриється в кінці жовтня, дебютує передсерійна версія мінівена Mitsubishi Delica наступного покоління.

Компанія Mitsubishi привезе на мотор-шоу в Токіо концептуальний мінівен Delica, який стане передвісником однойменної моделі шостого покоління. Перші фотографії новинки опублікувало видання IndianAutosBlog.

Передбачається, що японці покажуть предсерийную версію нової моделі, нинішнє покоління якою випускається з 2006 року. За попередніми даними, товарний мінівен оснастять 2,2-літровим турбодизелем, що розвиває 170 к.с. і 392 Нм крутного моменту.

Судячи по знімках мінівен виконають в стилі моделі Xpander, представленої на початку серпня на мотор-шоу в індонезійській Джакарті. Xpander є серійною версією концепт-кара XM, представленого влітку минулого року. У компанії заявляють, що модель «поєднує в собі видатні комфорт і універсальність мінівена, технічні можливості, запас міцності і їздові характеристики, властиві автомобілям Mitsubishi Motors в сегменті SUV».

Mitsubishi Xpander оснащується 1,5-літровим бензиновим двигуном. Потужність мотора становить 105 кінських сил. Двигун працює в поєднанні або з 5-ступінчастою механічною, або з 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook