Автоновини Франкфурт-2017

Компанія MINI розсекретила нову модель міського електрокара

Британська марка привезе до Франкфурту прототип електричного хетчбека Electric Concept, серійний випуск якого почнеться в 2019 році.

Компанія MINI представила концепт електричного хетчбека Electric Concept, що дає уявлення про подібну серійну модель, яка з’явиться через два роки. Публічна прем’єра прототипу відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні.

Хетчбек отримав світлодіодні фари головного світла з елементами, що нагадують розетку, спортивний передній бампер з штучними повітрозабірниками, а також особливу радіаторну решітку зі вставкою жовтого кольору.

Бічні “спідниці” і задній дифузор виконали зі склопластику, тоді як аеродинамічні елементи на 19-дюймових колесах надрукували на 3D-принтері. В задніх ліхтарях застосували фірмову графіку у вигляді британського прапора.

Технічні характеристики концепт-кара поки тримаються в секреті. У компанії лише відзначили, що прототип приводиться в рух «потужним» електричним мотором. Крім того, розробники підкреслили, що новинка є «ідеальним автомобілем для поїздок на невеликі відстані в умовах завантажених міських вулиць».

Виробництво серійної версії електрокара почнеться в 2019 році у Великобританії. При цьому випуск силової установки для трьохдверного хетчбека налагодять в Німеччині. Запас ходу електромобіля повинен перевищити 400 кілометрів. За попередніми даними автомобіль отримає назву Mini Cooper E.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook