Автоновини Женева-2018 Франкфурт-2017

Chery покаже новий кросовер на автосалоні у Франкфурті

Китайські автовиробники і колись брали участь в найбільших світових мотор-шоу: наприклад, автомобілі Dongfeng виставляли в Женеві, Changan – у Франкфурті, а фірма GAC приїжджала в Детройт. Компанія Chery поки що засвітилася на подібних заходах тільки в особі свого дочірнього бренду Qoros, але в цьому році відвідає франкфуртську виставку самостійно. І прихопить із собою світову прем’єру: середньорозмірний кросовер під кодом M31T, який поки що можна розглянути тільки на тізері.

Подробиць не багато. Відомо, що зовнішність паркетника буде вирішена в самому свіжому стилі марки, а за розмірами новачок виявиться більшим нинішнього крос-флагмана Chery Tiggo 7, який має довжину 4,5 м. На зображенні інтер’єру видно незвичайний блок клімат-контролю, у якого три дисплеї вбудовані в шайби, що обертаються. Буде окремий «планшет» медіасистеми і кнопка запуску двигуна.

Кросовер стане першою моделлю з турбомотором 1.6 TGDI нового покоління, який в різних модифікаціях видає 190 і 218 к.с. Коробка передач – семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. Як повідомлялося раніше, найбільш потужна версія паркетника зможе розігнатися до «сотні» за 9,5 с, а обіцяна середня витрата палива – 6,3 л / 100 км. Всі подробиці будуть озвучені 12 вересня, коли відкриється автосалон у Франкфурті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook