Автоновини

«Acura» освіжила зовнішність найбільшого седану

Компанія Акура представила оновлений флагманський седан RLX. Публічний дебют моделі відбудеться в рамках американського автошоу Monterey Automotive Week, що пройде з 15 по 19 серпня.

Модель отримала дизайн екстер’єру в новій фірмовій стилістиці з крупними гратами радіатора, яка дебютувала на торішньому концепт-каре Precision, а в серії вже використовується на кросовері MDX і четирехдверка TLX. Крім того, у RLX змінилися фари головного світла, в гамму додали три додаткових кольору, а в салоні з’явилися більш якісні матеріали обробки і інші крісла.

Оновлений седан як і раніше буде пропонуватися з 377-потужною гібридною силовою установкою і 3,5-літровою “шісткою”. У першому випадку використовуються ті ж три електромотори, шестициліндровий бензиновий двигун і семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями.

У другому – це агрегат потужністю 310, який тепер працює в парі з 10-діапазонним “автоматом”, а з шестиступінчастою трансмісією, як раніше. Також у моделі залишилося повнокероване шасі.

У стандартне оснащення оновленого седана Acura RLX увійшла аудіосистема Krell, круговой відеоогляд, підігрів керма і обох рядів крісел, вентильовані передні сидіння, світлодіодні протитуманні фари, а також система віддаленого запуску двигуна.

Також модель отримає адаптивний круїз, системи попередження фронтальних зіткнень, стеження за рядностью руху і мертвими зонами.

Дорестайлінговий варіант моделі RLX зараз стоїть в США від 54,4 тисячі доларів. Ціна на оновлений варіант поки не повідомляється.

 

ДЖЕРЕЛО: Motor

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook