Автоновини

Mitsubishi представляє новий кросовер Xpander

Mitsubishi Motors Corporation в рамках міжнародного автосалону Gaikindo представила новий кросовер Xpander. Модель з’явиться в продажі в Індонезії в середині 2017 року. На ринки країн Асоціацій держав Південно-Східної Азії та ряду інших держав новинка прийде на початоку  наступного року.

«Модель Mitsubishi Xpander призначена розширити нашу присутність у зростаючому сегменті мінівэнів у всіх країнах регіону АСЕАН, – коментує виконавчий директор компанії Осаму Масуко. – Ми прагнемо зростати разом із цим сегментом, пропонуючи рішення, які покращують якість життя наших клієнтів ».

Виробництво Mitsubishi Xpander встановили на новому заводі MMC в Індонезії, в префектурі Бекаси провінції Західна Ява. Як відзначили в компанії, щороку з конвеєра повинно йти до 80 тис. кросоверів. Ціна складає від 189 050 тис.  до 245 350 тис.  індонезійських рупій (приблизно 361 248 – 468 600 тис.  гривень по актуальному курсу).

Автомобіль оснащується 16-клапанним бензиновим двигуном об’ємом 1,5 літра, з віддачею 105 к. с. Он обладнан системою MIVEC власної розробки Mitsubishi Motors. Завдяки цьому двигун характеризується високою потужністю та низькою витратою пального. Трансмісії – п’ятиступінчата «механіка» і чотиридіапазонний «автомат».

Дизайн передньої частини Xpander перекликається з моделями Outlander PHEV, Pajero Sport та Eclipse Cross. Представники ММС відзначили, що семимісцева модель Xpander вийшла ширше зовні (1 750 мм) і більше усередині в порівнянні з іншими автомобілями цього класу. Його довжина складає 4 475 мм, а висота – 1 700 мм. Кліренс кросвэна – 205 мм.

У стандартне оснащення моделі входять подушки безпеки водія і переднього пасажира, а також комплекс систем активної безпеки : підсилювач екстреного гальмування, антиблокувальна система гальм, активна система курсової стійкості, асистент при чіпанні на підйомі і система сигналізації при екстреній зупинці.

 

ДЖЕРЕЛО: Kolesa

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook