Автоновини

Британці перетворили класичний Porsche в електрокар

Британська компанія Electric Classic Cars побудувала класичний Porsche 911 SC Targa 1979 року випуску, оснащений повністю електричною силовою установкою. Ролик, присвячений цьому автомобілю, розміщений на каналі Fullychargedshow на YouTube.

Машина була побудована на замовлення неназваного клієнта. Вона пройшла повну реставрацію і заміну силової установки, яку запозичили у Tesla Roadster. Комплект батарей розташовується в передній частині машини. Його ємність становить 54 кіловат на годину.

На спорткар також поставили підсилювач рульового управління і систему зміни режимів роботи керуючої електроніки з двома попередньо встановленими варіантами: Eco і Power. У першому випадку максимально економиться запас батарей, що дозволяє проїхати близько 322 кілометрів на одній зарядці.

Tesla Roadster не випускається з 2012 року. Проте, американський виробник електромобілів підтвердив, що зробить двухдверку другого покоління. Більш того, в мобільних додатках найбільш лояльних клієнтів марки з’явилася можливість домогтися знижки на наступний Roadster. Її розмір може скласти 100 відсотків.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook