Автоновини

Skoda визначилася з новим головним дизайнером

Посаду головного дизайнера Skoda Auto з початку вересня 2017 року обійме Олівер Штефані.

За дизайн автомобілів чеського бренду Skoda відповідатиме Олівер Штефані, він вступить на нову посаду менше ніж через місяць, 1 вересня 2017 року.

Раніше він займав пост шеф-дизайнера по екстер’єру моделей популярної у всьому світі німецької марки Volkswagen, причому займався як серійними моделями, так і концепт-карами. “Останніми роками фірмовий стиль Skoda розвивається особливо нестримно. Зовсім нещодавно ми представили ефектний експресивний дизайн для моделей сегменту SUV, – коментує нове призначення голова Ради директорів Skoda Бернхард Майєр.

На фото: Олівер Стефані

– Олівер Штефані допоможе подальшому розвитку нашого бренду. Завдяки ньому ми зможемо створювати ще емоційніші автомобілі для нової цифрової і електричної ери. У Олівера Штефані прекрасний творчий потенціал, і я з нетерпінням чекаю  роботи з ним”.

“Я переконаний, що Олівер Штефані продовжить активно працювати над нашим фірмовим стилем і зможе вивести його на новий рівень. Його професійний досвід дозволить йому створювати нові моделі Skoda, які зможуть викликати у наших клієнтів захоплення, – вважає член ради директорів, відповідальної за технічний розвиток, Крістіан Штрубе. – Олівер Штефани – ідеальний вибір для Skoda”.

Новий головний дизайнер Skoda Auto отримав освіту у Брауншвейге (Німеччина) і в Пасадене (Каліфорнія, США). В ході своєї роботи в Volkswagen він вніс значимий вклад в створення моделей up!, Polo, Jetta, Tiguan і нинішнього покоління Golf, а також сімейства шоу-карів I.D.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook