Автоновини

Американці розробили електричний позашляховик

Молода американська компанія Bollinger Motors представила свою першу модель – утилітарний електровнедорожнік B1.

У чотиримісній новинки – простий дизайн і екстер’єру, і інтер’єру, без надмірностей, а також два багажника (спереду і ззаду). Якщо зняти задню надбудову і прибрати другий ряд крісел, то трьохдверний позашляховик перетвориться в пікап.

В основі Bollinger B1 лежить алюмінієва рама. Автомобіль отримав два електромотори, по одному на кожній осі, їх загальна віддача – 360 к.с. Для моделі доступні батареї ємністю 60 або 100 кВт * год.

У першому випадку запас ходу складає 193 км, на зарядку від звичайної мережі змінного струму піде трохи більше 7 годин, а використовуючи спеціальну станцію, «заправити» електрокар можна за 45 хвилин. З 100-кіловатної батареєю позашляховик зможе проїхати 322 км, звичайна зарядка займе 12 годин, прискорена – 75 хвилин.

За даними Bollinger Motors, з місця до 96 км / ч B1 розганяється всього за 4,5 секунди. Новинку оснастили незалежною гідропневматичною підвіскою, дорожній просвіт змінюється в діапазоні від 25 до 50 см.

Компанія Bollinger Motors була заснована в 2014 році, її штаб-квартира знаходиться в штаті Нью-Йорк. Зараз фірма шукає партнерів для того, щоб налагодити виробництво B1. При цьому американці сподіваються відкрити передзамовлення вже в наступному році.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Україні з’явився великий імпортер електромобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook