Автоновини

Компактний “паркетник” Kia Stonic користується непоганим попитом

Новий кросовер Kia поки представлений тільки на домашньому ринку. «Паркетник» доступний з одним мотором.

Прем’єра Stonic відбулася 20 червня цього року. У Південній Кореї заявки на модель почали приймати через тиждень після дебюту, «живі» продажі новинки стартували в середині липня. План продажів на поточний місяць становив 1 500 тис. одиниць, однак замовлення на Stonic вже перевищили 2 500 штук, розповіли в компанії.

Найбільше крос приваблює молодих клієнтів у віці від 20 до 30 років, найпопулярніша комплектація – топова. Найбільш затребувані кольори – білий і синій.

У Кореї Kia Stonic поки представлений з одним двигуном – дизелем 1.6, що видає 110 к.с. Мотор працює в парі з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. «Паркетник» можна купити тільки в передньопривідному виконанні.

Kia Stonic

У список устаткування новинки можуть входити: 15- або 17-дюймові диски, мультимедійна система з сенсорним екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, підігрів передніх сидінь, круїз-контроль, система безключового доступу, системи автоматичного екстреного гальмування (з функцією розпізнавання пішоходів) , запобігання фронтального зіткнення, моніторингу «сліпих» зон, попередження про вихід із займаної смуги.

Ціна Kia Stonic починається з 18 950 000 вон, що еквівалентно приблизно 432 430 тис. гривень за актуальним курсом.

Як повідомлялося раніше, до кінця року новинка з’явиться в Європі. Для «старосвітського» Stonic, крім згаданого дизеля, також передбачені бензинова «турботройка» 1.0 і «атмосферники» 1.25 і 1.4.  Коли слід очікувати корейський паркетник в продажу в Україні – невідомо.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook