Автоновини

У Києві знову подорожчають маршрутки

З 15 липня на киян чекає подорожчання проїзду не тільки в громадському транспорті. Разом з підвищенням на 1 гривню вартості проїзду в тролейбусах, трамваях, автобусах, фунікулері, горелектрічке і метро виростуть ціни і в деяких маршрутках.

Йдеться про 26 маршрутах КП “Київпастранс”. З суботи прокотитися в них стане на 1 грн дорожче. Наприклад, маршрутка №550 подорожчає до 7 грн.
У “Київпастрансі” подорожчання проїзду назвали вимушеним заходом: “Зросли ціни на паливо, на запчастини. Приватні перевізники підняли ціну на проїзд ще півроку тому, але ми весь цей час ціну не підвищували”.

Приватники теж починають потихеньку піднімати ціни. Наприклад, подорожчав проїзд на 1 грн в маршрутці №242. Інші приватні перевізники поки підвищувати ціну проїзду не поспішають. “Поки ми підвищувати ціни в наших маршрутках не будемо. Якщо у нас збільшиться кількість пасажирів після подорожчання проїзду в комунальному транспорті, то ціни за проїзд взагалі не підвищаться, а якщо ні, то вартість доведеться підняти на гривню”, – розповів  Микола Бацан, директор приватної компанії з перевезення пасажирів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook