Автоновини

В Україні з’явився великий імпортер електромобілів

На українському ринку електромобілів з’явився новий великий гравець. Поставками електрокарів Nissan Leaf в Україні буде займатися група компаній АІС, яка має представництва у всіх областях країни.

Nissan Leaf займає перше місце серед найпопулярніших електромобілів в Україні 2017. «Ліфи» імпортуються з США. Всі авто – старі. Однак, як запевняють представники компанії, машини у відмінному стані і мають «мінімальний пробіг».

«АІС здійснює поставки електромобілів Nissan Leaf з підтвердженою сервісною історією обслуговування, які раніше не брали участі в ДТП і з мінімально можливим пробігом для автомобілів віком 3-5 років», – йдеться в повідомленні АІС.

Імпортер запевняє: все авто, імпортовані АІС, пройшли сертифікацію в Україні, повне митне очищення і передпродажну підготовку. Ціни на старі Nissan Leaf стартують з 299 тис. грн.

«Nissan Leaf оснащені опціями, доступними далеко не у всіх автомобілях в базовій комплектації: клімат і круїз контролем, підігрівом сидінь, а також портами швидкої зарядки, що дозволяє зарядити акумуляторну батарею на 80% всього лише за півгодини», – зазначають представники компанії.

Що пропонує АІС при покупці електромобілів Nissan Leaf:

? можливість придбати автомобіль в кредит або лізинг;
? відсутність проблем з документами;
? перевірений пробіг і технічний стан автомобіля;
? технічну та інформаційну допомогу в дорозі;
? можливість доповненої розширеної гарантії;
? можливість придбати страховий поліс КАСКО, ОСАГО;
? можливість придбати автомобіль в трейд-ін.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook