Автоновини

Названі українські ціни на новий кросовер Mazda CX-5

В Україні анонсовані ціни і стартував прийом замовлень на нову Mazda CX-5. Вперше Mazda CX-5 з’явилася в світі і в Україні в 2012 році як перша модель, створена на основі філософії дизайну KODO і з застосуванням новітнього спектра технологій SKYACTIV. 

Новий червоний колір, ще більш яскравий і глибокий Soul Red Crystal, ідеально підкреслює емоційний і динамічний дизайн нової Mazda CX-5 завдяки більш глибокому контрасту і грі світла і тіні на кожній лінії. Інтер’єр автомобіля також отримав суттєві оновлення для забезпечення максимального комфорту не тільки водія, а і всіх пасажирів. Матеріали внутрішнього оздоблення – панелей і сидінь – стали ще більш якісними та прийнятими на дотик.

Для підвищення рівня комфорту пасажирів задній ряд сидінь тепер має окреме підключення USВ, функцію підігріву сидінь, можливість регулювати кут нахилу спинки, а також обладнаний дефлекторами системи клімат-контролю. А двері багажного відділення отримали електропривод з функцією пам’яті висоти підйому дверей.

Крім того, істотно знижений рівень вібрацій, що проникають в салон при русі автомобіля по нашим не дуже рівним дорогам, а також знижений рівень шуму вітру при русі з високою швидкістю, що дозволяє водієві та пасажирам комфортно спілкуватися в будь-якій дорожній ситуації.

Автомобілі представлені в Україні з уже перевіреними і по справжньому економічними бензиновими двигунами SKYACTIV 2,0 л потужністю 150 л. с. і 2,5 л потужністю 194 л. с. , А також з дизельним двигуном SKYACTIV 2,2 л потужністю 175 л. с. Ціна автомобіля в базовій комплектації стартує від 649 тис. гривен, а в топової дизельної повнопривідної комплектації Style + або бензинової повнопривідної 2,5 л Premium становить трохи менше 40 тис. доларів США.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook