Автоновини Франкфурт-2017

Audi дала заглянути в салон нової A8

Компанія Audi розповсюдила новий тизер A8 наступного покоління. Свіжий ролик присвячений асистентові руху в пробках, в той же час на відео помітні деякі деталі інтер’єру новинки.

Це, наприклад, повністю цифрова приладова панель. Відомо, що флагманська чотирихдверка отримає оновлену версію Virtual Cockpit – з поліпшеною графікою і більш широкими можливостями персоналізації.

Крім того, в ролику видно дисплей мультимедійної системи, розташований несподівано низько – нижче рівня приладової панелі. Помітні також екрани розважального комплексу для пасажирів другого ряду.

 

 

Audi A8 наступного покоління зможе самостійно набирати швидкість і гальмувати, а також маневрувати на швидкостях до 60 кілометрів на годину. Водій при цьому не буде зобов’язаний постійно тримати руки на кермі. Однак можливості автопілота, можливо, доведеться обмежити через деякі міжнародні  стандарти.

Раніше Audi показала ролик про систему автоматичного паркування в новій A8, де чотирехдверка заїжджає в гараж по команді власника. Цією та іншим функціям седана присвячено також свіже жартівливе відео про те, як Людина-павук здає на права. Причому роль супергероя зіграв справжній виконавець ролі в кіно Том Холланд.

Відомо, що A8 наступного покоління розроблена на модульній платформі MLB Evo, яка дозволила знизити масу моделі. У плані дизайну флагман буде нагадувати концепт prologue.

У моторну гамму новинки увійдуть бензинові мотори (від шести до 12 циліндрів), а також дизельна «шістка» і гібридна установка. Разом з наступною A8 «Ауді» почне випуск системи mild hybrid (MHEV), де застосована 48-вольта мережа.

Прем’єра нової Audi A8 відбудеться 11 липня на саміті марки в Барселоні, тоді як широкому загалу її представлять у вересні на автошоу у Франкфурті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook