Автоновини Франкфурт-2017

Німці презентували екстремальний Porsche 911 GT2 RS

На автосалоні у Франкфурті 2017 у вересні пройде світова прем’єра нового Porsche 911 GT2 RS, побудованого на базі модифікації Turbo S в кузові 991 II. Зовнішність моделі виявилася розсекречена в червні на презентації гоночного автосимулятора Forza Motorsport 7.

Для купе “дев’ятсот одинадцять” версія GT2 RS є найбільш екстремальній в лінійці, причому в останній раз такий варіант був представлений в 2010 р – з тих пір Порше 911 не тільки встиг змінити покоління, але навіть пережив рестайлінг.

І ось, перед нами Porsche 911 GT2 RS 2017-2018 року – остання з різновидів численних модифікацій даної моделі, після якої нас знову чекатиме зміна генерації. А поки подивимося, що ж підготував виробник.

Зовні автомобіль виділяється іншим переднім бампером з величезними повітрозабірниками з боків і широким сплиттером, вентиляційними отворами на капоті, зябрами в передніх крилах, які знайомі з GT3 RS, а також масивним карбоновим антикрилом і переоформленим заднім бампером з двома рознесеними по краях великими круглими патрубками вихлопної системи .

У рух Порше 911 ГТ2 РС 2017 призводить модернізований 3,8-літровий шестіціціліндровий оппозитник від Турбо S, де він розвиває 580 сил і 750 Нм моменту. Тут його оснастили більш продуктивними турбінами, системою впорскування води і титановим випуском. Точні характеристики движка не уточнюються, але орієнтовно його віддача складе 650 “коней” при схожій тязі.

Поєднується агрегат виключно в парі з 7-діапазонним преселективним роботом PDK з двома зчепленнями, з місця до сотні автомобіль повинен прискорюватися швидше трьох секунд, а від 0 до 200 км / год – швидше дев’яти. Максималка, ймовірно, наблизиться до позначки в 330 кілометрів на годину.

У порівнянні з цивільним “Турбако”, новий 911 GT2 RS виявиться приблизно на 100 кг легше (1 500 кіло проти 1 600) – все завдяки більш тонкому склу, а також виконаним з вуглепластика панелі даху, капоту, кришок моторного відсіку і ряду інших деталей . Але Porsche були б не собою, якби не запропонували опціональний пакет.

Йдеться про пакет  знайомий по гіперкару 918 Spyder з назвою Weissach, який дозволяє полегшити машину ще на 30 кг. За рахунок чого ? Він включає колісні диски з магнієвого сплаву і каркас безпеки з титану. Самі колеса взуті в чіпкі покришки Michelin Pilot Sport Cup 2, розроблені спеціально для даної моделі (спереду 265/35 ZR20, ззаду – 325/30 ZR21).

Інженери неабияк перетрусили шасі нового Порше 911 GT2 RS, встановивши амортизатори перевернутого типу, більш жорсткі передні пружини і замінивши практично всі зчленування в підвісці на сферичні шарніри.

Напевно до моменту прем’єри німці постараються відібрати рекорд кола на Нордшляйфе, встановлений нещодавно італійцями на Lamborghini Huracan Performante. Ціна і дата початку продажів GT2 RS поки не оголошені.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook