Автоновини Франкфурт-2017

Паркетник Citroen C3 Aircross засвітили в масштабі

Цієї осені на зміну мікровену Citroen C3 Picasso прийде псевдокроссовер під ім’ям C3 Aircross. Машину повинні показати на вересневому автосалоні у Франкфурті, але незапланований дебют відбувся вже зараз: в інтернеті з’явилася фотографія масштабної моделі майбутнього паркетника.

Як видно, машина майже не відрізняється від показаного на початку року концепт-кара Citroen C-Aircross: ті ж форми і пропорції, великі основні фари і вузенькі надфарнікі, а також надувні бульбашки Airbump в нижній частині дверей. Замість відкриваючихся проти ходу задніх дверей очікувано з’явилися традиційні.

Грядущий Citroen C3 Aircross буде побудований на старій платформі PF1 концерну PSA, яка лягла в основу паркетників Peugeot 2008 і Opel Crossland X. Це означає, що в гамі виявляться тільки передньопривідні версії. Напевно будуть уніфіковані і двигуни: у випадку з Кросслендом це трьохциліндрові бензинові мотори 1.2 (81, 110 або 130 к.с.) і чотирициліндрові дизелі 1.6 (99 або 120 к.с.).

Випускати новий Citroen будуть на тому ж заводі General Motors в іспанській Сарагосі, де вже почалася збірка моделі Opel Crossland X. Про перспективи виходу маленького кросовера в Україні поки нічого не відомо, але така можливість не виключена.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook