Автоновини

Mitsubishi опублікувала ціну на кросовер Outlander Keiko Edition

Спецверсія доступна на ринку Великобританії, і від стандартних комплектацій її відрізняє розширений список опцій.

Японський автовиробник Mitsubishi оголосив про старт продажів на ринку Великобританії кросовера Outlander в спецверсії Keiko Edition. Новинка відрізняється від комплектації Outlander 3 шкіряними сидіннями, системою навігації Global Navigation Unit з 6,5-дюймовим сенсорним дисплеєм, який підтримує голосові команди в сервісах Google Maps, Google Play і інших, цифровим радіо, супутниковою системою TomTom, клімат-контролем, системою безключового доступу в салон, 18-дюймовими колесними дисками, третім рядом сидінь, парктроником.

Присутній і класичний DVD-привід, хоча мультимедійна система автомобіля підтримує сучасні протоколи Apple CarPlay і Android Auto.

Під капотом у Outlander Keiko Edtition все без змін: там буде знаходитися турбодизель об’ємом в 2,2 літра і віддачею в 150 сил. Працювати мотор буде як з класичною шестишвидкісною “механікою”, так і з «автоматом».

Заплатити за автомобіль британцям доведеться не менше 27 999 тис. фунтів стерлінгів (близько 929 475 грн в еквіваленті), і Mitsubishi підкреслює, що дана спецверсия лише на 550 фунтів стерлінгів дорожче комплектації Outlander 3, при тому, що список опцій у неї набагато довший.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook